Alfa Romeo
Giulietta Spider

Bouwjaar: 1962
Motor: 1300cc
Gerestaureerd in 2008
Aantal zitplaatsen: 2
Huren: enkel zonder chauffeur
Oorsprong: In 1967 is deze Alfa Romeo Giulietta Spider verhuisd naar het zonnige California. In de jaren 90 is hij als wrak naar Belgiƫ gekomen.

Alfa Romeo Giulietta Spider


Extra info

Door zijn bloedmooi uiterlijk en zijn sportieve karakter was deze Alfa Romeo Giulietta Spider de Italiaanse concurrent van de Porsche 356, Mercedes 190SL en Jaguar E-type. Deze Alfa Romeo werd ontworpen door de bekende Pininfarina.

Deze sportieve Alfa Romeo Giulietta heeft twee zitplaatsen en bij mooi zonnig weer kan het dakje open. Er is geen plaats achterin voor eventuele bruidskindjes.

Deze alfa romeo heeft slechts 30000 km gereden sinds zijn bestaan. Hij heeft op vrij jonge leeftijd een ernstig ongeval gehad, en sindsdien had hij al die jaren stilgestaan. Wij hebben deze prachtige Alfa Romeo Giulieta, net zoals al onze andere oldtimers, gerestaureerd tot in het allerkleinste detail, rekening houdend met de authenticiteit. Het resultaat mag gezien worden. Deze oldtimer is een waar plezier om mee te rijden.

De alfa Romeo is erg fotogeniek en is daarom erg populair voor (mode-) fotoshoots, reclamedoeleinden en promotiefilmpjes.

Foto's