VW T1 Samba

Bouwjaar: 1967
Motor: 1500cc
Gerestaureerd in 2006
Aantal zitplaatsen: 8
Huren: enkel met chauffeur
Oorsprong: Het is een Belgisch VW busje, vermoedelijk uit omgeving Mechelen. Waarschijnlijk heeft het VW busje vroeger veel door Europa gereisd, omdat wij tijdens de restauratie verschillende buitenlandse muntstukken en ticketjes gevonden hebben in het busje.


Volkswagen T1 sambaExtra info

Dit volkswagen oldtimer busje is een origineel sambabusje. De sambabusjes waren de zeldzame luxeversie van het eerste Volkswagenbusje. Een sambabus onderscheidt zich met de standaard VW bus door de 8 ruitjes in het dak, de zorgzame binnenafwerking, mooie aluminium sierlijsten en het dak dat volledig open kan. Een VW sambabusje is een zeer geliefde en gezochte oldtimer, zowel voor kenners als voor liefhebbers.

Dit sympathieke oldtimerbusje biedt plaats aan maximum 8 personen plus de chauffeur. Voor grotere afstanden zijn slechts 6 personen toegelaten in het busje om maximale veiligheid te kunnen garanderen en de motor te sparen.

Een kever cabrio of andere bruidswagen uit onze collectie gaat tevens heel mooi samen met een VW sambabusje om uw gevolg te vervoeren, dit is ongetwijfeld een heel geslaagde combinatie! Indien uw gevolg groter is dan 8 personen, kunt u ook rekenen op ons blauw VW sambabusje. Het bordeaux en het blauwe VW busje zijn samen erg charmant.

Onze VW sambabusjes zijn niet alleen ideaal voor het vervoer van de bruidssuite maar zijn tevens erg geschikt voor incentives, evenementen of reclame doeleinden.

Toen wij dit bordeaux Volkswagenbusje aankochten, was het echt een wrak, volledig verroest en afgeleefd. De restauratie van dit splitbusje heeft 2 jaar geduurd maar nu is het busje niet van een nieuwe te onderscheiden

Foto's